Moveral Oy toimii OLE Online-tilitoimistojen kumppanina NetBaron®-sovellusten koulutuksissa ja käyttöönotoissa. Erikoisalaamme on Tilaus-, Varasto- ja Rahti-sovellukset sekä huollon- ja toiminnanohjaus sekä matka- ja kalenterisovellukset. Toimimme asiantuntijana NetBaron®-sovellusten integraatioihin liittyvissä asioissa ja toteutamme MyCashflow-verkkokauppaintegraatioita sekä yritysten kotisivujen ja NetBaron®-sovellusten välisiä integraatioita. Palveluihimme kuuluu myös Netbaron tulostuspohjien muokkaukset asiakasyritysten toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Toimitamme Netbaron Kassa-järjestelmään yhteensopivat kassalaitteet, viivakoodinlukijat ja kuittitulostimet. Varastokäyttöä tehostamaan toimitamme NetBaron® yhteensopivat, ohjelmoidut Opticon-tiedonkeruupäätteet.

 

"Parempaa palvelua asiakkaille"
OLE Online -tilitoimistoverkoston taustalla oli tarve luoda konsepti, jonka avulla voisi palvella tilitoimistoasiakkaita paremmin ja nykyaikaisemmin, sähköistä taloushallintoa ja toiminnanohjausta hyödyntäen. Niin syntyi OLE-konsepti – sinun ja yrityksesi eduksi. Etkö sinäkin haluaisi säästää aikaa ja rahaa yrityksesi toiminnassa?

 

­