Moveral Oy on Joomla ammattilainen, hallitsemme Joomla asennukset, päivitykset sekä koulutamme asiakkaillemme Jooma julkaisujärjestelmän käyttöä. Korjaamme päivittämättä jääneet Joomla-asennukset sekä teemme virustarkistukset sekä korjaamme sivuston tietoturvan ajan tasalle. Toteutamme erilaiset integroidut lomakkeet Netbaron ja OLE sovelluksiin, esimerkkinä tilauslomakkeen täyttö kotisivuilla, huoltotyön tilaus sekä huoltotyön tilan tarkastaminen suoraan omalta kotisivultasi. Joomla vaatii säännöllistä huolenpitoa toimiakseen oikein ja tietoturvallisesti, siispä ole yhteydessä meihin, me päivitämme Joomlan ja varmistamme sen tietoturvallisen toiminnan. Tarjoamme myös omaa palvelintilaamme Joomla sivustoille, palveluun kuuluvat kaikki Joomlan päivitykset sekä tietoturvaan liittyvä huolenpito. Näin Joomla sivustosi on aina ajan tasalla ja tietoturva kunnossa!

Esimerkkeinä tekemistämme Joomla toteutuksista mm. Suomen suurin huiman kävijämäärän omaava autourheilusivusto Ralli.net. Yksi erilainen kartaan ja sijaintiin perustuva Joomla- toteutus on www.kitespot.fi. Myös tämä sivusto on toteutettu käyttäen Joomla julkaisujärjestelmää.

Joomla on yksi maailman suosituimmista avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmistä. Julkaisujärjestelmän avulla, hallitset kotisivujasi helposti ja tehokkaasti. Joomlan ominaisuudet on erinomaiset. Siihen löytyy tuhansittain valmiita lisäosia ja sivupohjia. Laaja kehittäjäyhteisö huolehtii myös jatkuvista tietoturvapäivityksistä ja parannuksista järjestelmään. Olit sitten aloittelija tai kehittynyt koodari, Joomlan avulla projektisi saa uuden ilmeen.Joomla on myös mobiili- ja hakukoneystävällinen. Sivut skaalautuvat responsiivisesti ja pikselin tarkasti laitteelle kun laitteelle. 14 vuoden kehitystyö on hionut Joomlasta erinomaisen julkaisujärjestelmän joka tilanteeseen.

joomla black

­