MyCashflow tukee koronavirustilanteesta kärsiviä yrittäjiä kampanjalla, jossa verkkokaupan saa pystyyn nopeasti ja ilman kuukausimaksua kuuden (6) kuukauden ajaksi. Kampanja sisältää myös vapaavalintaisen valmisteeman, jonka asiakas voi valita kolmesta eri vaihtoehdosta. Valmisteema on maksuton ja asennetaan veloituksetta.

Kampanjalla haluamme auttaa tilanteesta kärsivä yrityksiä ja erityisesti kotimaisia kivijalkakauppoja, jotka ovat nyt ongelmissa kuluttajien siirtyessä verkkoon sosiaalisen eristäytymisen ja kontaktien välttämisen vuoksi.

Käytännön apua kaupan nopeaan avaukseen

Verkkokaupan perustamiseen ja nopeaan käyttöönottoon annetaan apua tehostetusti MyCashflow'n asiakaspalvelun kautta, jonka tavoittaa helposti verkkokaupan hallinnan chatistä.

Lisäksi verkkokaupan käyttöönottoon tähtääviä starttikoulutuksia järjestetään kampanja-aikana viikoittain. Etäyhteyksin järjestetyissä webinaarityyppisissä koulutuksissa käsitellään verkkokaupan rakentamis- ja käyttöönottoprosessi tuotteiden lisäämisestä maksu- ja toimitustapojen määrittelyyn sekä kaupan julkaisuun ja tilausten käsittelyyn saakka.

Vapaavalintainen valmisteema asennettuna

Kampanjaan sisältyvät valmisteemat löytyvät värivariaatioineen MyCashlfow'n teemakaupasta. Asiakkaan valitsema teema on asiakkaalle maksuton ja asennetaan verkkokauppaan MyCashflow'n asiakaspalvelun toimesta kaupan perustamisen jälkeen.

Lue lisää MyCashflown sivuilta.

­