Pirkanmaan Yrittäjät ja Elisa järjestivät IOT-seminaarin johon myös me osallistuimme. Seminaarista sai erittäin paljon uutta tietoa IOT teknologian nykytilasta.

Elisa

Puheenvuorossaan Markku Hollström esitteli Elisa IoT Challengea, halutessasi voit lukea lisää täältä: http://hub.elisa.fi/avainsanat/elisa-innovation-challenge/

Ambientia

IoT on enemmänkin ideologian haltuunotto kuin tekninen projekti. Mitä ikinä suunnitteletkaan - rakennat, tuotat, toimitat, muista älykkäiden laitteiden mahdollistavan sinulle täsmällisempää tietoa liiketoiminnassa hyödynnettäväksesi. Ambientia rohkaisee sinua kokeilemaan mitä IoT on pienimmillään yrityksessäsi.

Lue lisää: https://www.ambientia.fi/palvelut/teollinen-internet-iot

 

Lisäksi aiheena oli Tredean innovaatioseteli. Tampereen kaupunkiseutu on ottanut ensimmäisenä Suomessa käyttöön sähköisen innovaatiosetelijärjestelmän. Innovaatioseteli madaltaa yrityksen kynnystä käyttää innovaatio-, kansainvälistymis- ja kasvupalveluja. Innovaatiosetelillä hankittavan palvelun tulee olla käyttäjäyritykselle merkittävä avaus tai askel uuteen ja sen tulee tukea yrityksen digitalisaatiota.

­