Moveral Oy:n liiketoiminta siirtyy 1.9.2020 alkaen Altivo Oy:lle. Kaupan myötä Altivo vahvistaa asemaansa täyden palvelun ICT-talona. – Moveralin osaaminen, asiakastyytyväisyys ja kokonaisvaltaiset sähköisenliiketoiminnan ratkaisut täydentävät yritystarjoamaamme ja vahvistavat asemaamme.

Altivo Oy hakee yritysostolla vahvistusta koulutuspalveluiden, liiketoiminta prosessien automatisointiin sekä sähköisen liiketoiminnan ratkaisuiden toimittajana. Tulemme tarjoamaan myös jatkossa tietoturvallisia ICT-infrapalveluja ja kokonaisvaltaisia tuottavuusratkaisuja. Missiomme on parantaa asiakkaidemme kilpailukykyä tuottamalla heille parempia palveluja tuottavuuden parantamiseen, toimitusjohtaja Joni Niskanen kertoo.

”Olemme tehneet yhteistyötä Altivon kanssa vuosia palvelinasioissa, Office 365 pilvipalveluissa sekä verkkokaupparatkaisuissa. Tämän takia yhdistyminen oli sekä meidän että asiakkaidemme kannalta paras mahdollinen ratkaisu.”

“Kun kaksi asiakaskeskeistä yritystä yhdistyy, voimme luvata, että asiakaspalvelumme taso tulee säilymään vähintään yhtä korkealla kuin tähänkin asti. Henkilöstön määrän kasvu näkyy asiakkaille entistä parempana ja nopeampana palveluna, Matti Partanen lisää.”

Matti Partanen jatkaa Altivo Oy:n palveluksessa, kaikki asiat hoituvat kuten tähänkin saakka. Vanhat yhteystiedot ovat voimassa edelleen. Lisäksi Altivon tukipalvelu vastaa ongelmatilanteissa erittäin nopeasti, sähköpostilla osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja puhelimitse numerossa 020 749 8800.

Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme lisää.           

 

 

Matti Partanen    
0400 875103
     Toimitusjohtaja Joni Niskanen
     040 4818001

MyCashflow tukee koronavirustilanteesta kärsiviä yrittäjiä kampanjalla, jossa verkkokaupan saa pystyyn nopeasti ja ilman kuukausimaksua kuuden (6) kuukauden ajaksi. Kampanja sisältää myös vapaavalintaisen valmisteeman, jonka asiakas voi valita kolmesta eri vaihtoehdosta. Valmisteema on maksuton ja asennetaan veloituksetta.

Lue lisää...

Koronatilanteen takia MyCashflow on lisännyt koulutuksiaan, käy katso kaikki verkkokauppakoulutukset täältä: https://koulutukset.mycashflow.fi

Kouluttajana startti- ja jatkokoulutuksissa toimii Matti Partanen Moveral Oy.

Viimeaikoina on tullut vastaan monia Joomla- sivustoja jotka ovat kaatuneet palveluntarjoajan pakotettua PHP 7 version käyttöön. Tämä tarkoittaa silloin sitä, että Joomla on jäänyt päivittämättä. Vanhat Joomla- versiot eivät toimi PHP 7 versiolla.

Joomla on erittäin hyvä, tietoturvallinen ja toimiva sisällönhallintajärjestelmä, ja sillä voi toteuttaa sivustoja pienestä aina jättisuuriin, miljoonien kuukausikävijöiden sivustoihin. Kuitenkin se yksi tärkeimmistä eli tietoturva on jäänyt monesti retuperälle. Suurin syy tähän on se että sivut on tehnyt joku mainostoimisto aikoinaan, tai joomlanörtti, joka on kadonnut kuin tuhka tuuleen. Itseasiassa tuon edellisen lauseen olen kuullut erittäin monessa tapauksessa. Mainostoimistot eivät yleensä hallitse päivityksiä, ja asiakas tuudittautuu siihen että mainostoimisto hoitaa tällaiset perusasiat, kuten päivitykset. Valitettavasti se ei vaan näytä menevän niin.

Lue lisää...

­