Koronatilanteen takia MyCashflow on lisännyt koulutuksiaan, käy katso kaikki verkkokauppakoulutukset täältä: https://koulutukset.mycashflow.fi

Kouluttajana startti- ja jatkokoulutuksissa toimii Matti Partanen Moveral Oy.

Viimeaikoina on tullut vastaan monia Joomla- sivustoja jotka ovat kaatuneet palveluntarjoajan pakotettua PHP 7 version käyttöön. Tämä tarkoittaa silloin sitä, että Joomla on jäänyt päivittämättä. Vanhat Joomla- versiot eivät toimi PHP 7 versiolla.

Joomla on erittäin hyvä, tietoturvallinen ja toimiva sisällönhallintajärjestelmä, ja sillä voi toteuttaa sivustoja pienestä aina jättisuuriin, miljoonien kuukausikävijöiden sivustoihin. Kuitenkin se yksi tärkeimmistä eli tietoturva on jäänyt monesti retuperälle. Suurin syy tähän on se että sivut on tehnyt joku mainostoimisto aikoinaan, tai joomlanörtti, joka on kadonnut kuin tuhka tuuleen. Itseasiassa tuon edellisen lauseen olen kuullut erittäin monessa tapauksessa. Mainostoimistot eivät yleensä hallitse päivityksiä, ja asiakas tuudittautuu siihen että mainostoimisto hoitaa tällaiset perusasiat, kuten päivitykset. Valitettavasti se ei vaan näytä menevän niin.

Lue lisää...

MyCashflow tukee koronavirustilanteesta kärsiviä yrittäjiä kampanjalla, jossa verkkokaupan saa pystyyn nopeasti ja ilman kuukausimaksua kuuden (6) kuukauden ajaksi. Kampanja sisältää myös vapaavalintaisen valmisteeman, jonka asiakas voi valita kolmesta eri vaihtoehdosta. Valmisteema on maksuton ja asennetaan veloituksetta.

Lue lisää...

Moveral on toteuttanut useita integraatioita Netbaronin ja Joomla sisällönhallintajärjestelmän välille. Tilaukset voidaan tehdä suoraan kotisivuilta tai extranetista, huoltotyö voidaan tilata sekä tarkastaa vaikkapa laskutusta varten. Lähes jokaisen Netbaron sovelluksen ja Joomlan välille saadaan rakennettua integraatio, kysy lisää!
­