Netbaronin ja MyCashflow verkkokaupan integraatio kehittyy koko ajan. Nyt integraatiorajapinnan kautta voidaan siirtää Netbaronin hinnastot suoraan verkkokauppaan kampanjoiksi. Tämä mahdollistaa sen, että asiakas saa aina tuotteet samalla hinnalla riippumatta siitä tekeekö tilauksen verkkokaupasta tai suoraan toimittajalta vaikkapa puhelimitse. Verkkokaupassa näkyy myös aina oikea ja ajantasainen hinta mitä asiakkaan kanssa on sovittu. Netbaronin ja MyCashflow verkkokaupan integraatiota on kehitetty koko ajan, nyt se on erittäin hyvä ja toimivaksi todettu. Integraatio on myös kaksisuuntainen, eli tilaukset siirtyvät verkkokaupasta Netbaroniin ja tuotetiedot kuten hinnat, saldot, tuotteen nimet ja lisätiedot Netbaronista verkkokauppaan.
Nyt kauttamme tietoturvaa koneellsi, matkapuhelimellesi sekä salasanoillesi edulliseen bundle hintaan. PSB Bundle paketti sisältää seuraavat tuotteet:

  • 1kpl PSB Computer Protection (Win 7/8/10 tai OS X)
  • 1kpl PSB Freedome for Business (Android ja iOS)
  • 1kpl PSB Password Protection (Salasanasäilö, ensivaiheessa Win 7/8/10 ja OS X laitteille, mobiilituki 2018 aikana

1 vuosi: 74,95 euroa / kpl.
3 vuotta: 187,38 euroa / kpl.

Hinnat alv 0%

Haluatko helpottaa ja nopeuttaa Varasto-sovelluksen käyttöä? Ota käyttöösi OLE Online-/NetBaron-sovellusten kanssa yhteensopiva Opticon OPH-3001 -tiedonkeruupääte.
Tiedonkeruupäätteen avulla keräät tuotteet varastosta, viet ne päätteeltä osto- tai myyntitilaukselle, saavutat varastoon saapuneet tuotteet ja teet inventaarion helpommin kuin koskaan.

Laadukas tiedonkeruupääte laserlukijalla

Opticon OPH-3001 on hinnaltaan edullinen, erittäin laadukas ammattikäyttöön tarkoitettu tiedonkeruupääte laserlukijalla ja värinäytöllä. Olemme suomentaneet sen käyttöjärjestelmän sekä tehneet siitä yhteensopivan OLE Online-/NetBaron-sovellusten kanssa.
Lataus ja tietojen siirto tehdään USB-kaapelin kautta, mutta päätteeseen on saatavana lisävarusteena myös telakka, jonka kautta tiedostot puretaan tietokoneelle sovelluksiin poimittavaksi. Myös lataus onnistuu telakan kautta.

 

Hinnat

Opticon OPH-3001 -tiedonkeruupääte 418,90 €
CLK-1 telakka OPH-3001-päätteelle 89,00 €
Ohjelmiston asennus etänä tietokoneelle sekä käyttöopastus 50,00 €
Hinnat alv 0%

Sano hyvästit heikoille salasanoille

63 % tietomurroista johtuu heikoista tai varastetuista salasanoista. F-Secure Password Protection auttaa minimoimaan riskin, joka voi toteutuessaan johtaa koviin sakkoihin, kun EU:n tietosuoja-asetusta aletaan soveltaa. Se tarjoaa yrityksen työntekijöille helppokäyttöisen hallintatyökalun, jonka avulla eri salasanat on helppo pitää riittävän tietoturvallisella tasolla.

Meillä kaikilla on jopa useita satoja salasanoja muistettavana. F-Secure Password Protectionissa käyttäjä luo vain yhden pääsalasanan työkaluun ja sen jälkeen hänellä on käytössään yksilöllinen, turvallinen salasana kaikkiin salasanasuojattuihin sivustoihin ja sovelluksiin, mitä hän käyttää.

F-secure Password protection on nyt saatavilla kauttamme, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja pyydä tarjous!

Lue lisää...

Pirkanmaan Yrittäjät ja Elisa järjestivät IOT-seminaarin johon myös me osallistuimme. Seminaarista sai erittäin paljon uutta tietoa IOT teknologian nykytilasta.

Elisa

Puheenvuorossaan Markku Hollström esitteli Elisa IoT Challengea, halutessasi voit lukea lisää täältä: http://hub.elisa.fi/avainsanat/elisa-innovation-challenge/

Ambientia

IoT on enemmänkin ideologian haltuunotto kuin tekninen projekti. Mitä ikinä suunnitteletkaan - rakennat, tuotat, toimitat, muista älykkäiden laitteiden mahdollistavan sinulle täsmällisempää tietoa liiketoiminnassa hyödynnettäväksesi. Ambientia rohkaisee sinua kokeilemaan mitä IoT on pienimmillään yrityksessäsi.

Lue lisää...

­