Nyt kauttamme tietoturvaa koneellsi, matkapuhelimellesi sekä salasanoillesi edulliseen bundle hintaan. PSB Bundle paketti sisältää seuraavat tuotteet:

  • 1kpl PSB Computer Protection (Win 7/8/10 tai OS X)
  • 1kpl PSB Freedome for Business (Android ja iOS)
  • 1kpl PSB Password Protection (Salasanasäilö, ensivaiheessa Win 7/8/10 ja OS X laitteille, mobiilituki 2018 aikana

1 vuosi: 74,95 euroa / kpl.
3 vuotta: 187,38 euroa / kpl.

Hinnat alv 0%

Sano hyvästit heikoille salasanoille

63 % tietomurroista johtuu heikoista tai varastetuista salasanoista. F-Secure Password Protection auttaa minimoimaan riskin, joka voi toteutuessaan johtaa koviin sakkoihin, kun EU:n tietosuoja-asetusta aletaan soveltaa. Se tarjoaa yrityksen työntekijöille helppokäyttöisen hallintatyökalun, jonka avulla eri salasanat on helppo pitää riittävän tietoturvallisella tasolla.

Meillä kaikilla on jopa useita satoja salasanoja muistettavana. F-Secure Password Protectionissa käyttäjä luo vain yhden pääsalasanan työkaluun ja sen jälkeen hänellä on käytössään yksilöllinen, turvallinen salasana kaikkiin salasanasuojattuihin sivustoihin ja sovelluksiin, mitä hän käyttää.

F-secure Password protection on nyt saatavilla kauttamme, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja pyydä tarjous!

Lue lisää...

Pirkanmaan Yrittäjät ja Elisa järjestivät IOT-seminaarin johon myös me osallistuimme. Seminaarista sai erittäin paljon uutta tietoa IOT teknologian nykytilasta.

Elisa

Puheenvuorossaan Markku Hollström esitteli Elisa IoT Challengea, halutessasi voit lukea lisää täältä: http://hub.elisa.fi/avainsanat/elisa-innovation-challenge/

Ambientia

IoT on enemmänkin ideologian haltuunotto kuin tekninen projekti. Mitä ikinä suunnitteletkaan - rakennat, tuotat, toimitat, muista älykkäiden laitteiden mahdollistavan sinulle täsmällisempää tietoa liiketoiminnassa hyödynnettäväksesi. Ambientia rohkaisee sinua kokeilemaan mitä IoT on pienimmillään yrityksessäsi.

Lue lisää...

Haluatko helpottaa ja nopeuttaa Varasto-sovelluksen käyttöä? Ota käyttöösi OLE Online-/NetBaron-sovellusten kanssa yhteensopiva Opticon OPH-3001 -tiedonkeruupääte.
Tiedonkeruupäätteen avulla keräät tuotteet varastosta, viet ne päätteeltä osto- tai myyntitilaukselle, saavutat varastoon saapuneet tuotteet ja teet inventaarion helpommin kuin koskaan.

Laadukas tiedonkeruupääte laserlukijalla

Opticon OPH-3001 on hinnaltaan edullinen, erittäin laadukas ammattikäyttöön tarkoitettu tiedonkeruupääte laserlukijalla ja värinäytöllä. Olemme suomentaneet sen käyttöjärjestelmän sekä tehneet siitä yhteensopivan OLE Online-/NetBaron-sovellusten kanssa.
Lataus ja tietojen siirto tehdään USB-kaapelin kautta, mutta päätteeseen on saatavana lisävarusteena myös telakka, jonka kautta tiedostot puretaan tietokoneelle sovelluksiin poimittavaksi. Myös lataus onnistuu telakan kautta.

 

Hinnat

Opticon OPH-3001 -tiedonkeruupääte 418,90 €
CLK-1 telakka OPH-3001-päätteelle 89,00 €
Ohjelmiston asennus etänä tietokoneelle sekä käyttöopastus 50,00 €
Hinnat alv 0%

­