IT-kumppani, jonka numeroa sinun ei tarvitse tallentaa pikavalintaan.

Oikeilla työkaluilla ja ratkaisuilla saat enemmän aikaa, jotta saat enemmän aikaan.

Lupaus asiakkaillemme

  • Enemmän aikaa, enemmän aikaan

    Toimimattomat laitteet, yhteydet ja ohjelmistot ovat merkittävä aikasyöppö asiantuntijoiden työelämässä. Tarjoamalla mahdollisimman sujuvaa palvelua, voi IT-kumppani parantaa yrityksen tuottavuutta merkittäviä määriä jo yksilötasolla.

  • Pahvilaatikosta palaveriin

    Toimialan käyttäjäkokemuksen standardi on monesti se, että kun uudet laitteet toimitetaan, niiden käyttöönotto on kaikkea muuta kuin “plug and play”. Altivo nostaa tätä odotusten rimaa reilusti korkeammalle.

  • Aina kiinteä hinta

    Palveluiden ennakoitavuus on kirstunvartijoille tärkeää. Nousevien kustannusten aikana ennustettavuudella on oma tärkeä paikkansa talousjohtajien sydämissä.

Sujuvuus on synonyymi tuottavuudelle ja paremmille tuloksille.

"Aika on arvokkain resurssimme. Sitä on käytössä aina rajallinen määrä ja se on korvaamatonta. Ajan kanssa voi saavuttaa monia asioita, kuten oppimista, kehitystä, luovuutta ja ihmissuhteita. Käyttämällä aikaa viisaasti voimme saada aikaan merkittäviä asioita liiketoiminnassa, yhteiskunnassa ja henkilökohtaisessa elämässä.”

Tarjoamme sujuvia IT-palveluita, jotka antavat yrityksesi työntekijöille lisää aikaa saada enemmän aikaan juuri oikeita asioita. Keskittyminen tulokselliseen työhön toimivilla työkaluilla on myös merkittävä tekijä työntekijätyytyväisyyden kehittämisessä.

Säästämme myös rahallisia resursseja viemällä yrityksesi IT-investoinnit kohti optimaalista tasoa automaatioasteen kehittämisellä, pienentämällä ylläpidon kuluja sekä pitämällä riskit aisoissa.

Loistavia asiakkaitamme

Palvelumme, jotka säästävät aikaa, rahaa ja hermoja.

Teemme asiakkaidemme työntekijöiden työstä mielekkäämpää ja tuottavampaa.


Tietoturva

Meille tietoturva on sydämen asia. Lupaamme alan parhaat ohjelmistot, työkalut ja osaamisen, jotta tietonne ovat mahdollisimman hyvässä turvassa. Autamme akuuteissa tietoturvaongelmissa.


Yritysverkko palveluna

Me rakennamme yritykseesi toimivan ja turvallisen verkkoinfran. Huolehdimme, että palomuurit, kytkimet ja langattomat verkot takaavat parhaan mahdollisen toimivuuden.


Data ja älykäs automaatio

Valjastamme järjestelmät, verkot ja laiteympäristöt datageneraattoreiksi. Analysoimme datasta toiminnan kannalta keskeistä informaatiota liiketoiminnan prosessien tueksi.


Pilvipalvelut

Kukaan ei tiedä mihin maailma muuttuu. Matkassamme pysyt ajan tasalla. Pilvipalvelumme tarjoaa työntekijöillesi ja asiakkaillesi ratkaisuja, joista et osannut uneksiakaan.


Laitteiden elinkaarenhallinta

Työnteosta ei tule mitään ilman kunnon välineitä ja niiden ylläpitoa. Olipa kyse puhelimista, tietokoneista tai sovelluksista, löydämme teille aina parhaat välineet. Automaatio hoitaa tehokkaasti päivitykset ja asennukset pidentäen laitteiden elinkaarta.


Tukipalvelut

Rajattomalla ja kiinteähintaisella tukipalvelullamme varmistat, että työntekijöilläsi on matala kynnys pyytää apua. Tämä säästää työaikaa, eikä aiheuta yllätyskustannuksia. Käyttötukipalvelumme tarjoaa tietotyöläisen arkeen sujuvuutta ja tietoturvaa.


Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelut auttavat yritystäsi luomaan ICT-ympäristön, joka tukee liiketoimintasi tavoitteita ja parantaa yrityksesi tietoturvaa ja kilpailukykyä. Kokeneet konsulttimme osaavat katsoa tulevaisuuteen huomioiden nykytilanteen niin teknisestä, kuin liiketoiminnan näkökulmasta. Tiimimme varmistaa, että ICT-ympäristösi kehittyy haluttuun suuntaan ja toimii läheisessä vuorovaikutuksessa yrityksesi kanssa.


Moderni työ

Meille on tärkeää, että Microsoft 365-ympäristöt valjastetaan aina liiketoimintaa tukevaksi kokonaisuudeksi, jonka keskiössä on tiedon turvaaminen ja -hallinta sekä vuorovaikutteinen sisäinen toiminta.

Käyttäjän osaamiseen panostaminen parantaa toiminnan tehokkuutta, työn sujuvuutta ja työntekijäkokemusta.


Verkkokaupparatkaisut

Personoimme ja optimoimme sähköiset työkalusi hengittämään samaan tahtiin. Taivutamme yrityksesi digitaaliset palvelut tavoitteita tukevaksi kokonaisuudeksi, olipa sitten kyseessä B2B tai B2C kaupankäynti. Huolehdimme myös verkkokauppasi integroinnista verkkosivuihin ja ERP-järjestelmään.